2018 Kim Şampiyon Olacak? Şampiyonluk Yorumları

Süper Lig Şampiyon

Süper Lig tarihinde görülmemiş bir çekişmeye hazırlanıyor. Ligde son 5 haftaya girilirken 1. ve 4.takımların arasında sadece 3 puan var. 4 takım şampiyonluk için birbirleriyle çekişiyor.

Takımlara Göre Şampiyonluk Yorumları

Şampiyonluk KupasıGalatasaray: Fatih Terim ile büyük bir çıkış yakalayan ekip iç saha performansını bir türlü deplasmana yansıtamıyor. İç sahada oynayacağı Beşiktaş maçını bir kenara bırakırsak kader maçlarından birini bu hafta sonu Alanyaspor ile oynayacak. Eğer bu deplasmanda cimbom kayıp yaşamassa şampiyonluk yolunda bir adım daha atmış olacak.

Başakşehir: Alınan Galatasaray mağlubiyeti sonrası inançlarının biraz daha kırıldığını gözlemliyoruz. Açıkçası bu kadar çekişmeli bir durum stres ve psikolojiyi devam ettirebilirler mi orası şüpheli. Tek avantajları Galatasaray ile Beşiktaş ‘ın birbiriyle oynayacak olması.

Beşiktaş: Şampiyonlar Ligi ‘nde beklentileri yüksek tutan ekip lige dönse de Galatasaray gibi deplasmanlarda yaşadığı puan kayıpları canını sıkıyor. Geçtiğimiz hafta Akhisar ‘ı deplasmanda yenen ekip önemli bir galibiyet almış olsa da Galatasaray deplasmanındaki maçta kendi kaderini belirleyecek.

Fenerbahçe: Ligin belki de bu sezon en ilginç takımı. Deplasman karnesinde ligin lideri olup iç sahada bu kadar puan kaybı yaşayan başka bir takım daha yok. Fikstürü en kolay takım olması avantajı ancak ipler kendi elinde değil. Diğer takımların puan kaybetmesini bekleyecek.

İlk yorumu siz yazın

Yorumunu Yaz

E-mail adresiniz görünmeyecek.


*